برگزیده‌ها
1398/9/10 یکشنبه
جشن باشکوه1330 دانش آموخته دانشگاه پیام نور استان تهران برگزار شد.
دکتر خانیکی در جشن 1330 دانش آموخته پیام نور استان تهران

جشن باشکوه

این آیین به یادماندنی با اجرای سید مرتضی حسینی؛ مجری  رسانه ملی، خوانندگی علیرضا ولایی خواننده تیتراژ برنامه تلویزیونی "ویتامین خ" دانشجوی مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور استان تهران و "کانون موسیقی امیران دانشگاه پیام نور استان تهران" صاحب مقام اول جشنواره رویش کشوری و برگزاری مسابقه هایی شاد با آموزه های اخلاقی، بسیار جذاب و پرشور برگزار شد.

دکتر بخشی خانیکی؛ رییس دانشگاه پیام نور استان تهران  بیان داشت: در سال ۹۸، تعداد ۱۴۰۰۰ دانشجو از دانشگاه پیام نور استان تهران دانش آموخته شده اند که برای این عزیزان و همه فرزندان نورچشممان که آیندگان این مرزو بوم اند، آرزو می کنیم همانطور که در میادین علمی درخشان بودند، در عرصه های خدمت وحفظ استقلال کشور هم افتخارآفرین باشند.

دکتر امین ناجی؛ معاون فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی دانشگاه پیام نور نیز با حضور در جمع دانش آموختگان و تبریک به آنان

از  تمام تلاش و همت والای دست اندرکاران در برگزاری این جشن باشکوه سه گانه قدردانی و خاطرنشان کرد: ما به عنوان دانشگاهیان وظیفه اجتماعی نسبت به تک تک هموطنان و هم نوعان خودمان به عهده داریم. این وظیفه ای است که به عنوان یک اندیشمند و به تعبیر مولا علی-علیه السلام-  به عنوان یک عالم بر دوش ما نهاده شده که در خطبه سوم نهج البلاغه شریف رضی بدان اشاره کرده است که:" خدا از علما این پیمان را گرفت که بر گرسنگی گرسنگان و ظلمی که بر مظلومان می شود به هیچ وجه تحمل نکنند". این اندیشمندان فارغ از لباس و نوع تخصص، به لحاظ اندیشمندی، مسوولیتی جدی و محکمی را به دوش دارند.

معاون فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی دانشگاه پیام نور در ادامه افزود:جشن فارغ التحصیلی، در واقع جشن ورود به عرصه خدمت و پذیرش مسوولیت اجتماعی است و این مسوولیت اجتماعی که بر دوش من و شماست؛ روشنگری، حقیقت گویی، حقیقت بینی، حقیقت جویی، آرامش گستری و از سوی دیگر توسعه مندی را بر دوش ما به ودیعت نهاده است.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی؛ مسوول نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان تهران نیز با اشاره به زندگانی پیامبر رحمت-صلوات الله علیه- از ایشان به تعبیر قرآن کریم از الگو و اسوه حسنه یاد کرد و اظهار داشت: برای موفقیت این چهار ویژگی را از پیامبر اکرم ص الگوی زندگی خود قرار دهیم : "مهربانی"؛ به گونه ای که هر کس تصور می کرد پیامبر او را از همه بیشتر دوست دارد. "عفو"؛ بدترین دشمنش را به راحتی می بخشید. "توکل به خدا" و "اراده محکم.

دکتر صفاری نیا؛ مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه پیام نور  ضمن تبریک به دانش آموختگان، مضامین آموزه های مولای متقیان علی-علیه السلام - را  در قالب این کلام بیان نمود: تفکر کن، توکل کن؛ سپس آستینها را بالا بزن. آنگاه دستان خداوند را خواهی دید که زودتر از تو دست بکار شده است.

عضو علمی دانشگاه پیام نور و رییس انجمن روان شناسی با ذکر عوامل موفقیت، بازخوردهای افراد در دستیابی به موفقیت را این گونه بیان کرد: بیشتر افراد پس از رسیدن، ۹۵ درصد عامل موفقیت را نتیجه تلاش و توان خودشان می دانند و ۵ درصد، عامل شانس را دخیل می شمرند و شانس یعنی؛ رسیدن شخص به موفقیت هایی که دیگران به سمت آن نمی روند.

دکتر آریامنش؛ عضو علمی دانشگاه پیام نور سخنان مبسوطی پیرامون کارآفرینی مطرح و در ادامه بیان داشت: دانشجویان و دانش آموختگان، علاوه بر درس و ادامه تحصیل به مهارت آموزی نیز توجه جدی داشته باشند.‌

وی با اشاره به موفقیت کشورهایی از جمله چین، افزود: به فکر برآوردن نیازهای جامعه و پیرامون خود وحتی فراتر از آن و در این مسیرخلاق باشید. علت عدم موفقیت بعضی از افراد این است که دنبال راه میانبر هستند. صبور باشید. سعی کنید هر کاری را از راه درست انجام دهید؛ زیرا راستی و درستکاری موجب رستگاری است.

عضو علمی دانشگاه پیام نور و معاون اجرایی سازمان "سمت"  مسوولیت پذیری را یکی دیگر از شاخص های مهم کارآفرینی عنوان کرد و در ادامه افزود: همیشه از خودتان شروع کنید و نگاهتان طلبکارانه نباشد. قدر وجود نازنین، تجربیات و اندوخته های پدر و مادر خود را بدانید که سعادت دنیا و آخرت شما را در بر دارد.‌

در ادامه این مراسم با شکوه و خاطره انگیز، کیک جشن دانش آموختگی توسط مسوولان و نمایندگان دانش آموختگان برش خورد و در پایان، دانش آموختگان سوگند نامه خود را قرائت و علاوه بر عکس های انفرادی یادگاری در عکاسخانه جشن، در قابی دسته جمعی، خاطره این جشن باشکوه را ثبت کردند.

جشن  ۱۳۳۰ دانش آموخته پیام نور استان تهران

جشن باشکوه ۱۳۳۰ دانش آموخته دانشگاه پیام نور استان تهران برگزار شد.

جشن باشکوه ۱۳۳۰ دانش آموخته دانشگاه پیام نور استان تهران در فضایی بانشاط و پرانرژی با حضور ارزشمند و سخنرانی دکتر ناجی،  دکتر بخشی خانیکی، دکتر صفاری نیا، دکتر آریامنش، حجت الاسلام والمسلمین حسینی  و با حضور روسای مراکز و واحدها، مدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان تهران و خانواده های دانش آموختگان در سالن همایش های دانشگاه پیام نور مرکز تهران شرق برگزار شد.

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران ضمن تبریک به دانش آموختگان و خانواده های ایشان، جشن دانش آموختگی را خاطره ای بیادماندنی بویژه برای پدران و مادران خواند و با بیان جایگاه علمی دانشجویان دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: مایه افتخار است که دانش آموختگان دانشگاه پیام نور سهم سی و پنج درصدی قبولی تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد را دارند و با رتبه های تک رقمی و دو رقمی، در دانشگاه های مادر ومطرح کشور  و  هم چنین در آزمون های وکالت و استخدامی و دکتری پذیرفته می شوند.

آرشیو برگزیده ها