برگزیده‌ها
1398/7/30 سه‌شنبه
دکتر بخشی خانیکی در نشست کمیته پیگیری ساماندهی دانشگاه پیام نور
ارتقای همه جانبه دانشگاه پیام نور، تقویت زیرساخت ها، اصلاح فرآیندها و چابک سازی تشکیلات، وظیفه و دغدغه همه کمیته های مناطق پیگیری ساماندهی دانشگاه پیام نور است.

کمیته پیگیری ساماندهی منطقه یک دانشگاه پیام نور با حضور دکتر فیروز؛ مشاور ریاست عالی دانشگاه پیام نور،  دکتر فتوحی؛ رییس دانشگاه صنعتی شریف، روسای استانی منطقه یک دانشگاه پیام نور، معاون اجرایی و مدیر حوزه ریاست دانشگاه پیام نور استان  تهران تشکیل شد.

دکتر بخشی خانیکی؛ رییس دبیرخانه منطقه یک دانشگاه پیام نور و رییس کمیته ساماندهی منطقه یک دانشگاه پیام نور ضمن بیان تحلیلی از وضعیت دانشگاه پیام نور و تشریح اهداف اصلی و ساختار اجرایی طرح ساماندهی دانشگاه پیام نور اظهار داشت: ارتقای همه جانبه دانشگاه پیام نور، تقویت زیرساخت ها، اصلاح فرآیندها و چابک سازی تشکیلات وظیفه و دغدغه همه کمیته های  مناطق پیگیری ساماندهی دانشگاه پیام نور است.

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اهمیت این نشست و معرفی دبیرخانه منطقه یک دانشگاه پیام نور،  به بیان مشکلات دانشگاه در حوزه های مختلف پرداخت و افزود: از زمانی که جناب آقای دکتر زمانی سکانداری دانشگاه پیام نور را به عهده گرفته اند، به جد به دنبال ساماندهی دانشگاه پیام نور بوده اند که امیدواریم با کمیته های پیگیری که در مناطق مختلف تشکیل شده است، این طرح به نتیجه مطلوب برسد و همه اهداف آن محقق شود.

دکتر فیروز؛ مشاور ریاست عالی دانشگاه پیام نور نیز با مروری گذرا بر وضعیت وزارت علوم،  تحقیقات و فناوری از سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و مقایسه آن با پیش از انقلاب، از اعضای کمیته خواست تا با برگزاری نشست های این کمیته، برنامه های پیشنهادی خود را در راستای ساماندهی دانشگاه پیام نور بررسی نموده و پیشنهاد های نهایی را به شورای مرکزی ساماندهی دانشگاه پیام نور ارائه دهند.

دکتر فتوحی؛ رییس دانشگاه صنعتی شریف نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در این کمیته و نشست، بر لزوم  تنظیم برنامه های کوتاه مدت، میان مدت، بلندمدت و  بیان اهمیت بازه های زمانی اجرایی آن  تاکید کرد.

دکتر حسینی؛ رییس دانشگاه پیام نور استان قم، دکتر جلالیان رییس دانشگاه پیام نور استان البرز و دبیر کمیته، دکتر یوردخانی؛ رییس دانشگاه پیام نور استان سمنان،دکتر اورکی؛ رییس دانشگاه پیام نور مرکز تهران جنوب و دکتر یاوری؛ رییس واحد ماهدشت نیز در ادامه نشست به بیان دیدگاه های خود پیرامون موضوعات مطرح شده در نشست پرداختند.

آرشیو برگزیده ها