برگزیده‌ها
1398/6/10 یکشنبه
همکاری مشترک دانشگاه و موسسه و موزه ملی ملک
امضای تفاهم نامه با کتابخانه و موزه ملی ملک

تفاهم‌نامه ای میان دانشگاه پیام نور استان تهران و موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک با حضور دکتر غلامرضا بخشی خانیکی ؛ رییس دانشگاه  و دکتر غلامرضا خواجه‌سروی؛ مدیرعامل موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک برقرار شد.

بر اساس  موضوع این تفاهم‌نامه، همکاری‌های مشترک علمی، فرهنگی و اجرایی در راستای حفظ و نگهداری میراث علمی، تاریخی، ترویج تفکر موزه‌ای و کتابخانه‌ای با بهره مندی از ظرفیت‌های دانشگاه پیام نور استان تهران و موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک در حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی- ایرانی انجام خواهد شد.

ارایه خدمات دوسویه آموزشی، پژوهشی و مشاوره‌ای در زمینه‌های تاریخی و اسنادی، علمی، کارآفرینی و مهارت‌آموزی.،  همکاری مشترک در زمینه برگزاری نمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی، تهیه بسته‌های آموزشی و مهارتی، جلسه‌های هم‌اندیشی، سخنرانی‌های علمی و تخصصی، معرفی و ارایه خدمات با تسهیلات ویژه بازدید و دیگر خدمات قابل ارایه کتابخانه و موزه به کارکنان علمی، اداری و دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی تا دکتری، مشارکت دانشگاه در کارگروه‌های تخصصی موسسه بنا به درخواست آن در زمینه‌های گوناگون با حضور استادان هیات علمی دانشگاه،ف اجرای تورهای ویژه علمی بازدید دانشجویان دانشگاه از موزه ملی و کتابخانه، همکاری در زمینه تبادل اطلاعات در حوزه‌های مشترک به ویژه آثار و پژوهش‌های مربوط به فرهنگ و تمدن اسلامی- ایرانی، همکاری در زمینه نشر متون و آثار مربوط به میراث فرهنگ و هنر ایرانی-اسلامی به ویژه در زمینه نشر و بازنشر متون از جمله زمینه های همکاری دانشگاه پیام نور استان تهران و موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک است.

این تفاهم نامه با حضوردکتر شادرخ؛ معاون اجرایی دانشگاه،  دکتر رحمانیان؛ سرپرست گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت،  مدیران ستادی و روابط عمومی موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد.

آرشیو برگزیده ها