برگزیده‌ها
1398/6/5 سه‌شنبه
رییس دانشگاه پیام نور استان تهران هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت
پیام تبریک دکتر خانیکی به مناسبت روز کارمند

رییس دانشگاه پیام نور  استان تهران طی پیامی هفته دولت و روز کارمند را تبریک گفت.
در متن پیام ایشان آمده است

در سالگرد شهادت اسوه های تلاش و مجاهدت؛ شهیدان رجایی و باهنر، یاد و خاطره آن دولتمردان شهید را گرامی می داریم.

هفته دولت و رو زکارمند، فرصت مغتنمی است تا به رسم ادب، از شما همکار عزیز که با تخصص و تعهد در پیشبرد اهداف عالی دانشگاه پیام نور و تعالی جامعه علمی و دانشگاهی کشور تلاش و خدمت می کنید، قدردانی کنم.

بی تردید با  مسوولیت های قانونی همه تلاش و توان خود را در خدمت به دانشجویان به کار می گیرید و بی شک وجدان کاری، صداقت، امانت داری، حفظ ارزش های دینی و انسانی و برقراری عدالت سرلوحه گفتار و رفتار شماست.

امید است در سایه مهر الهی و توفیق روزافزون حق تعالی در کمال سلامت و سعادت، همواره  موفق و پیروز باشید

آرشیو برگزیده ها