برگزیده‌ها
1398/5/23 چهارشنبه
آمادگی ارایه هر نوع همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی به دانشگاه فرهنگیان را داریم
دکتر خانیکی در نشست مشترک مسوولان دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه پیام نور استان تهران

با حضور دکتر بخشی خانیکی؛ رییس دانشگاه پیام نور استان تهران،  دکتر پرویز انصاری راد؛ معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان و مدیر دانشگاه فرهنگیان استان تهران، آقای علی پور ؛ مشاور مدیر دانشگاه فرهنگیان استان تهران، دکتر شادرخ، معاون اجرایی، غفار بیات؛ مدیر حوزه ریاست، دکتر نصری؛ رییس ازمایشگاه های قطبی و دکتر رحمانیان؛ مسوول کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور استان تهران نشستی در این دانشگاه برگزار شد.
دکتر بخشی خانیکی ضمن ارائه توضیحاتی درخصوص ظرفیت های علمی، آموزشی و دانشجوبی دانشگاه پیام نور استان تهران و فضاهای آموزشی آن، آمادگی این دانشگاه را برای ارایه خدمات علمی، آموزشی، تحقیقاتی برجسته این دانشگاه در راستای اعتلای اهداف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه فرهنگیان اعلان کرد.
در این نشست مقرر شد، تفاهم نامه مشترکی فی مابین منعقد و در زمینه های موجود همکاری های لازم صورت گیرد.

آرشیو برگزیده ها