برگزیده‌ها
1398/3/26 یکشنبه
دکتر بخشی خانیکی در بازدید از امتحانات
برگزاری آزمون های منطم، دقیق و یکپارچه به صورت حضوری و آنلاین یکی از نقاط قوت دانشگاه پیام نور در میان دانشکاه هاست

دکتر بخشی خانیکی؛ رییس دانشگاه پیام نور استان تهران باتفاق غفاربیات؛ مدیر حوزه ریاست و دیگر مسوولان دانشگاه  از برگزاری امتحانات پایان ترم  در مراکز تهران شرق، تهران شمال، دماوند،  تهران جنوب، و واحدهای  لواسانات و بهارستان بازدید کرد.

در این بازدید، رییس دانشگاه پیام نور استان تهران با سرکشی به همه بخش های برگزاری آژمون ها و گفت و گو با مسوولان و دست اندکاران  امتحانات  از نزدیک در جریان روند آزمون ها قرار گرفتو روسای دانشگاه ها گزارش مبسوطی پیرامون برگزاری آزمون ها ارائه کردند.

وی ضمن خدا قوت به کارکنان و عوامل اجرایی امتحانات و مسوولان برگزار کننده، اظهار داشت: برگزاری آزمون های منطم، دقیق، یکپارچه به صورت حضوری و آنلاین یکی از نقاط قوت دانشگاه پیام نور در میان سایر دانشکاه هاست و کارکنان این دانشگاه زبده ترین افراد در برگزاری آزمون های سراسری اند.

گفتنی است، امتحانات دانشگاه پیام نور در نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 از روز شنبه مورخ 18/03/98 آغاز شد و تا تاریخ 10/04/98 به مدت نوزده روز کاری و هر روز سه نوبت ادامه دارد.

در طول نوزده روز آزمون، جمعاَ به تعداد 293486 نفر دانشجو امتحان اخذ خواهد شد که در هفت روز اول امتحانات نیمسال جاری در دانشگاه پیام نور استان تهران به تعداد 108095 نفر دانشجو   در 6786 عنوان درسی آزمون برگزار شد.

تاکنون پاسخنامه‌های آزمون تستی دانشجویان حاضر در امتحان به‌صورت روزانه قرائت شده و برای تولید نمره در سیستم گلستان بارگذاری شده است. پاسخنامه‌های آزمون تشریحی دانشجویان نیز جهت تصحیح در کوتاه ترین زمان ممکن در اختیار اساتید قرار داده می‌شود.
علاوه بر نظارت حضوری مسوولان دانشگاه، هر روز فرآیند برگزاری آزمون ها از طریق ویدئوکنفرانس توسط مدیر حوزه ریاست دانشگاه پیام نور پایش و نقاط قوت و ضعف مورد بررسی قرار می گیرد.

آرشیو برگزیده ها