برگزیده ها
g
دکتر غلامرضا بخشی خانیکی، پیامی به مناسبت گرامی داشت یوم الله 13 آبان پیامی صادر کرد. پیام رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران به مناسبت 13 آبان

در پیام رییس دانشگاه پیام نور استان تهران آمده است:

سیزده آبان ماه، یاد آور شور انقلابی جوانان و نوجوانانی است که با تاسی از مکتب حسینی (ع) استکبارستیزی را سرمشق آموخته های خویش قرار داده بودند و هیچ سدی مانع اندیشه آنان نبود.

امام خمینی – رضوان الله تعالی علیه- به تعبیر خود این انقلاب دوم آن روز را تجسم عینی شعار استکبار ستیری جوانان پرشور، قهرمان و مسلمان دانست.

از این رو، گرامی داشت سیزدهم آبان، وظیفه همه نسل هاست تا جوانان این سرزمین، پرچم ظلم ستیزی را پیوسته در اهتزاز و فریاد عدالت خواهی را با بانگی رسا همواره برافرازند.

جوانان برومند ایران اسلامی، همیشه تاریخ، تحصیل علم و دانش را با بینش و اندیشه ژرف عدالت خواهانه آمیخته اند؛ تا جایی که  جان خود رادر صحنه های مختلف، بر سر این آرمان ها گذاشته اند.

امسال نیز جوانان و داتنشجویان عزیز با گرامیداشت این روز بزرگ، روح آزادگی خود را به اثبات خواهند رساند.

آرشیو برگزیده ها