برگزیده‌ها
1396/10/20 چهارشنبه
دکتر جمشیدی در نشست مدیران گروه های آموزشی
جذب دانشجو در مقطع کارشناسی، نسبت به سال 94، 48 درصد رشد داشته است

.

نشست مدیران گروه های آموزشی با حضور دکتر جمشیدی رییس، دکتر مرادی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان تهران و مدیران گروه های آموزشی برگزار شد.

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران در نشست مدیران گروه های آموزشی این دانشگاه، ضمن قدردانی از تلاش های مدیران گروه و اعضای هیات علمی در پیشبرد اهداف دانشگاه، اظهار داشت:ما در نیمسال اول تمرکز مان بیشتر بر روی مقوله جذب و ساماندهی دانشجوست؛ به طوری که سال 96 نسبت به سال 94 با هم گرایی و مشارکت همه همکاران، 48 درصد افزایش دانشجو و امسال تقریبا 12700 نفر، جذب دانشجو در مقطع کارشناسی داشته ایم؛ اما هم چنان از آغاز سال در تمام جلساتی که با اعضای علمی و روسای مراکز و واحدها داشته ایم، بر امر پژوهش و سمت و سوی پژوهش های دانشگاه تاکید کرده ایم.

دکتر جمشیدی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به مقوله پژوهش،افزود: بند "ب" و "پ" ماده 64 قانون برنامه ششم توسعه تصریح دارد بر این که دستگاه ها مکلف اند یک درصد از اعتبارات شان را با توضیحاتی که در این بند داده شده، صرف کارهای پژوهشی کنند. اساتید ما می توانند با ایجاد نیاز در حوزه های پژوهشی با توجه به اولویت های مسائل کشور، گام موثری در این زمینه بردارند و این فرصت و بستر بسیار خوبی برای انجام کارهای پژوهشی مشارکتی دانشگاه با سایر سازمان ها و دستگاه هاست.

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران با اشاره به برنامه های پژوهشی این دانشگاه در حوزه پیشگیری از جرم ، خاطر نشان کرد: خروجی پژوهش های ما در زمینه جرایم و آسیب های اجتماعی می تواند مبنای کاری دستگا های ذی ربط قرار بگیرد و همینطور در سایر حوزه ها، دانشگاه می تواند با قابلیت ها و ظرفیت های موجود با وجود اساتید برجسته ای که دارد، اقدامات پژوهشی ارزشمندی را انجام دهد که مصداق همان علم نافع و پژوهش مساله محوری باشد که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند.

دکتر جمشیدی در ادامه به موضوع اهمیت پژوهش ها در برندسازی دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: طبق ماده 20 و 21 آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی، یکی از وظایف عضو علمی، پژوهش است که قانونگذار آن را پیش بینی کرده است.ما در انجام این مهم می توانیم فراتر از مرزها هم فعالیت کنیم. در حوزه فعالیت های برون مرزی، در نشست با ریاست عالی سازمان جناب آقای دکتر زمانی این موضوع مطرح شد که ما در  دانشگاه پیام نور می توانیم به عنوان هاب بین المللی در کشورهایی از جمله: سوریه، عراق، لبنان، عمان و دیگر کشورها از ظرفیت بند "د" ماده 64 برنامه ششم توسعه استفاده کنیم و هم در راستای برندسازی دانشگاه پیام نور اقدام کنیم؛ هم از این ظرفیت های موجود ، بهره برداری مفید را انجام دهیم؛ چه در حوزه ای که منتج به مدرک تحصیلی می شود و چه در بخشی که منتتج به مدرک تحصیلی نمی شود.

رییس دانشگاه پیام نور استان تهران در خصوص برگزاری پژوهش های مشترک بیان داشت:یکی از اعضای علمی رشته تاریخ ما طرحی را در صنعت توریسم مطرح کردند، در حوزه روانشناسی هم  در دوره های مهارتی با هند وارد مذاکره شدیم. بنده با عنایت به این که اعضای علمی کیفی و توانمندی داریم که به حق انسان را علاقمند به کار می کنند، درخواستم از همکارن محترم این است که مبنای فعالیت هایمان، پژوهش باشد.

دکتر جمشیدی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع شرکت های دانش بنیان پرداخت و از اعضای علمی خواست تا مشارکت حداکثری خود را با  مرکز رشد و کارآفرینی که با وجود هسته های فناورانه و نوآور، انشالله نقطه عطف و امیدی در تحول شرکت های دانش بنیان باشد، داشته باشند و در پایان این که؛ هر فردی در هر جایی با هر تخصصی، گامی موثر برای این کشور، فرزندان آن و آیندگان بردارد.

دکتر مرادی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه پیام نور استان تهران نیز ضمن تقدیر از مدیران گروه های آموزشی، از همه اعضای علمی به ویژه مدیران گروه ها خواست تا با تعامل بیشتر  در حوزه آموزش، پژوهش را در راس فعالیت ها قرار دهند.

در پایان این نشست، مدیران گروه، دیدگاه های خود را پیرامون موضوعات مطرح شده در این نشست اظهار کردند.

 


 
امتیاز دهی
 
 

نسخه قابل چاپ
آرشیو برگزیده ها