برگزیده‌ها
1402/1/26 شنبه
افتخار دیگری برای دانشگاه پیام نور استان تهران:
6 استاد دانشگاه در جمع پژوهشگران پراستناد جهان اسلام

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران پژوهشگران پراستناد علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر از سوی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) معرفی شدند.

در این گزارش اعضای علمی دانشگاه پیام نور استان تهران شامل دکتر حسین زارع با تعداد 518 عنوان استناد، دکتر احمد علی پور با421 عنوان استناد، دکتر ابوالفضل فراهانی با 191 عنوان استناد، دکتر بلقیس روشن با 147 عنوان استناد، دکتر محمدرضا سرمدی با 139 عنوان استناد  و دکتر علی اکبر احمدی با 101 عنوان استناد به عنوان 6 پژوهشگر پراستناد معرفی‌شده از سوی (ISC) انتخاب شدند.

لازم به ذکر است که معیار انتخاب پژوهشگران در این فهرست، تعداد استنادهای صورت‌ گرفته به تولیدات علمی آنها است.

مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، به‌طور سالانه با اتکا به منابع اطلاعاتی و پایگاه‌های داده خود اقدام به شناسایی پژوهشگران پراستناد علوم انسانی، علوم اجتماعی و هنر می‌کند که در این گزارش، پژوهشگران پر استناد در بازه زمانی 10 ساله (1390 تا 1399) بررسی و معرفی ‌شده‌اند.

آرشیو برگزیده ها