برگزیده‌ها
1401/11/24 دوشنبه
افتخاری دیگر برای دانشگاه استان تهران؛
رتبه برتر دانشگاه پیام نور استان تهران در بین دانشگاه‌های کشور در زمینه ثبت و همانندجویی پایان‌نامه‌ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان تهران، بر پایه قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی (مصوب سال ۱۳۹۶ مجلس شورای اسلامی) و آیین‌نامه اجرایی آن (مصوب سال ۱۳۹۸ هیئت وزیران)؛ همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، و مؤسسه‌های آموزش ‌عالی، پژوهشی، و فناوری کشور باید تمام‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها) و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های (پارساهای) دانشجویان و دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی خود را که بدون طبقه‌بندی هستند، در سامانه‌های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) همانندجویی و ثبت کنند.

برای انجام این قانون، ایرانداک سامانة «همانندجو» را در نشانی TIK.IRANDOC.AC.IR با پشتوانه روزافزونِ تمام‌متن بیش از ۴۶۹ هزار پارسا، بیش از ۱۷۴ هزار پیشنهاده، و ۳۵۰ هزار مقاله در دسترس همة دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور گذارده است که اکنون بیش از ۴۲ هزار استاد و نزدیک به ۳۴۰ هزار دانشجو در آن عضو هستند.

بر اساس آمار، دانشگاه پیام نور تهران جنوب با ثبت 2623 درخواست همانندجوی در سال تحصیلی 1400-1401 جز ده دانشگاه برتر کشور در زمینه همانندجویی بوده است.

همچنین دانشگاه پیام نور استان تهران در رتبه دوم دانشگاه های منطقه یک در زمینه ثبت پارسا بعد از دانشگاه شهید بهشتی بود.

آرشیو برگزیده ها